Αγγειοχειρουργος - Αγγειoλογος

Κωνσταντίνος Λαμπίδης

Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Metropolitan General και ιδρυτής του Κέντρου Αγγειακών Θεραπειών Vein Therapy.

Αθήνα – Κολωνία – Νέα Υόρκη

Ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος κ. Κωνσταντίνος Λαμπίδης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1991, έτος κατά το οποίο έλαβε και την Άδεια άσκησης του Ιατρικού επαγγέλματος.

Ο ιατρός ειδικεύθηκε αρχικά στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας (Β’ Χειρουργική Κλινική 1993-1996) και ακολούθως διορίζεται στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός” ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του τέσσερα χρόνια αργότερα με τιμητική διάκριση και έπαινο (έπαθλο “ΚΕΠΕΤΖΗ”, Νοέμβριος 2000).

Βρείτε τον Αγγείοχειρουργό κ. Λαμπίδη online:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1
ERYTHROS STAYROS 1
Porz am Rhein
Stony Brook Medicine Logo
ESVS Logo
ο Ευαγγελισμός

Στα πλαίσια της ειδίκευσής του στην Αγγειοχειρουργική ασκήθηκε για ένα χρόνο στην Θωρακοχειρουργική Κλινική και στην Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Παράλληλα, από το 1995 έως το 1998, διετέλεσε ενεργό μέλος της Καρδιο-Αγγειοχειρουργικής Κλινικής υπό τον Δρ. κ. Δημήτριο Μπουλαφέντη στο Νοσοκομείο “Υγεία”, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις στην αντιμετώπιση των βαρέων περιστατικών της καρδιο-αγγειοχειρουργικής.

Τον Απρίλιο του 2000 κατόπιν εξετάσεων, έλαβε τον τίτλο της Αγγειοχειρουργικής Ειδικότητας.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ακαδημαϊκού Νοσοκομείου “Porz am Rhein”, του Πανεπιστημίου της Κολωνίας στη Γερμανία, αποκτώντας πλούσια εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική.

Τον Σεπτέμβριο του 2002 κατόπιν εξετάσεων από την Ευρωπαϊκή Επιστημονική Εταιρεία Αγγειοχειρουργικής (European Society of Vascular Surgery – ESVS), λαμβάνει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα “European Boards of Surgery Qualification in VASCURAR SURGERY” που πιστοποιεί και διασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας αγγειοχειρουργικών υπηρεσιών υγείας.

Την εκπαίδευσή του συνέχισε στο “Stony Brook University Medical Center” στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όπου εξειδικεύτηκε στη σύγχρονη αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων και ιδιαίτερα στην ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση των κιρσών με Laser.

Μετά από ειδική εκπαίδευση και κατόπιν εξετάσεων έλαβε από το Υπουργείο Υγείας “Άδεια εκτέλεσης Υπερήχων στην Αγγειοχειρουργική”.

 

Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος Κωνσταντίνος Λαμπίδης
Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος Κωνσταντίνος Λαμπίδης

Ασχολείται εκτός των άλλων, με τις φλεβικές παθήσεις και ιδιαίτερα με τη σύγχρονη αντιμετώπιση των κιρσών με LASER αποφεύγοντας τις τομές και την γενική αναισθησία.

Έχει δημοσιεύσει ιατρικά άρθρα σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε ελληνικά και διεθνή Συνέδρια. 

Έχει διατελέσει εκπαιδευτής νέων αγγειοχειρουργών σε νέες θεραπείες φλεβικών παθήσεων.

Διετέλεσε Διευθυντής του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος της “Κεντρικής Κλινικής Αθηνών” και του Φλεβολογικού Τμήματος του “ABH Medical Group”.

Έχει ιδρύσει και διευθύνει το πρότυπο Κέντρο Αγγειακών Θεραπειών “Vein Therapy” που στοχεύει στην παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων.

Eίναι Διευθυντής της Κλινικής Αγγειακής-Ενδαγγειακής Χειρουργικής και Φλεβολογίας του Metropolitan General.

Με περισσότερες από 4553 επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις και 25 χρόνια εμπειρίας, ο Αγγειοχειουργός – Αγγειολόγος κ. Λαμπίδης σας εγγυάται ένα άρτιο κλινικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος Λαμπίδης Κωνσταντίνος
kathimerini
mega
epsilon
iygeia 1
onmed logo

Ιστορίες Ασθενών

Διαβάστε τι έχουν πει ασθενείς για τον Αγγειοχειρουργό-Αγγειολόγο κ. Λαμπίδη.

«Το πήρα αμέσως απόφαση να κάνω την θεραπεία με το laser. Ο κ. Λαμπίδης εμπνέει σεβασμό και πολύ εμπιστοσύνη. Ασχολήθηκε πραγματικά μαζί μου και με το πρόβλημά. Για την επέμβαση έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Δεν κατάλαβα τίποτα!»

Δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας

Προγραμματίστε μία επίσκεψη μαζί μας!

Δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες που μπορείτε να μας επισκεφθείτε.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.