ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εμπειρίες Ασθενών

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση από το γεγονός ότι οι περισσότεροι ασθενείς μας προέρχονται από συστάσεις άλλων ασθενών και όχι από διαφημιστικές καμπάνιες. Γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποί μας.

Δείτε τις μαρτυρίες τους για την εμπειρία τους μαζί μας!

Εμπειρίες Ασθενών 1
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 2
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 3
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 4
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 5
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 6
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 7
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 8
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 9
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 10
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 11
Αναπαραγωγή Βίντεο
Εμπειρίες Ασθενών 12
Αναπαραγωγή Βίντεο
«Είχα φλεβική ανεπάρκεια (κιρσούς) στα πόδια μου. Ο κ. Λαμπίδης μου συστάθηκε μέσω μία φίλης πελάτισσάς μου. Είναι πού ευγενικός και κατατοπιστικός. Μου εξήγησε το πρόβλημα μου (το οποίο λύθηκε έυκολα) και η θεραπεία δε με δυσκόλεψε καθόλου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι καλός επιστήμονας και άνθρωπος. Πράος, ευγενικός και επεξηγηματικός.»
- Αικατερίνη Πετροπούλου​
«Έκανα χειρουργείο κιρσών και στα δύο μου πόδια με τον κ. Λαμπίδη και ήδη, 1 μήνα μετά, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά! Δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη ενόχληση μετά την επέμβαση και καμία δυσκολία στις κινήσεις μου! Βρήκα τον κ. Λαμπίδη μέσω του γιατρού που με παρακολουθεί και τον συστήνω οπωσδήποτε!»
- Γεώργιος Καλιαρντάς
«Στα πόδια μου είχα κιρσούς και ευρυαγγείες. Η θεραπεία του laser κύλησε ομαλά και ανώδυνα. Έχω ήδη συστήσει τον γιατρό σε φίλους!»
- Παναγιώτα Τσίτουρα
«Ο κ. Λαμπίδης μου συστήθηκε από γνωστούς αλλά τον βρήκα και στο Ιντερνετ. Είναι καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό όπως και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο. Στην εγχείρηση δεν είχα καθόλου άγχος. Θα τον σύστηνα χωρίς κανένα ενδοιασμό!»
- Ασπασία Σπήλιου
«Έπαθα Θρόμβωση από του κιρσούς μου αλλά είχα μία πολύ καλή εμπειρία με τον κ. Λαμπίδη και η θεραπεία κύλησε ομαλά. Είναι εξαιρετικός και υπεραναλυτικός. Τον συστήνω γιατί τον θεωρώ αξιόλογο και ειλικρινή σε όσα λέει.»
- Γλυκερία Παπαθανασίου
«Είχα κιρσούς στα πόδια, οιδήματα και πόνο. Γνώρισα το ιατρό από το πολυιατρείο Medi Center στην Κόρινθο και η εμπειρία μου μαζί του ήταν πολύ καλή και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με την θεραπεία του Laser. Είναι άψογος!»
- Μαυραγάνη Αναστασία
«Είχα έντονο κνησμό και κάψιμο στο αριστερό μου πόδι. Η εμπειρία μου με τον γιατρό ήταν άριστη και τα αποτελέσματα από την θεραπεία ήταν πολύ καλά! Θα σύστηνα τον κ. Λαμπίδη ανεπιφύλακτα!»
- Γεωργία Καπινιάρη
«Είχα κιρσούς στο αριστερό μου πόδι. Ο κ. Λαμπίδης είναι εξαιρετικός γιατρός και η θεραπεία ήταν ανώδυνη με γρήγορη αποκατάσταση. Τον έχω συστήσει ήδη σε δικούς μου ανθρώπους.»
- Ελένη Ζίγκηρη
«Είχα και στα δύο μου πόδια κιρσούς αλλά ιδίως στο δεξί. Βρήκα τον γιατρό μέσω γνωστών μου. Η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική! Από την εξήγηση του προβλήματος, την αντιμετώπισή του και τέλος την θεραπεία που ήταν ακριβής σε όσα μου ειπώθηκαν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.»
- Φανή Κάρδαρη
«Είχα σπασμένα αγγεία αλλά άριστη αντιμετώπιση και άριστα αποτελέσματα με τον γιατρό. Φυσικά θα τον συστήσω καθώς το αποτέλεσμα της θεραπείας μου ήταν αυτό που ήθελα!»
- Αθηνά Βασιλείου
«Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί ο Αγγειοχειρουργός κ. Λαμπίδης με βοήθησε πολύ εύκολα και απλά να απαλλαγώ από τους κιρσούς μου. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Τον θεωρώ τέλειο στην επιστήμη του και στην ειδικότητά του.»
- Ευνίκη Φαϊτάκη
«Είχα πρήξιμο στα πόδια λόγω φλεβών και κιρσών. Τον κ. Λαμπίδη μας τον σύστησε άλλος γιατρός. Έχει μεγάλη υπευθυνότητα, εμπειρία και εξυπηρέτηση. Η θεραπεία ήταν ανώδυνη ενώ η ανάρρωση γρήγορη μετά το χειρουργείο. Το συστήνω ανεπιφύλλακτα. Έχει την καλύτερη εμπειρία ως γιατρός και ως άνθρωπος.»
- Ελένη Κυριακή Ευσταθίου
«Ένιωθα έντονους πόνους, κάψιμο στα πόδια καθώς και κούραση. Άκουσα πρώτα για τον γιατρό από μία φίλη μου και μετά ενημερώθηκα από το Internet και τις συνεντεύξεις του. Η εμπειρία μου μαζί του ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε. Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος. Η θεραπεία και η αποκατάσταση μου ήταν πολύ έυκολη και καθόλου επώδυνη. Τον έχω ήδη συστήσει σε δικούς μου ανθρώπους.»
- Μαϊλίντα Ασλάνη
«Είχα κιρσούς και βρήκα των γιατρό από την αδελφή μου που έκανε χειρουργείο μαζί του. Η επέμβαση είναι μία ανώδυνη διαδικασία και βγήκα την ίδια μέρα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.»
- Ανδρονίκη Κοτσιάκου
«Καλός γιατρός μα πάνω από όλα άνθρωπος με ήθος, σεβασμό και έγνοια για τον συνάνθρωπο. Να είσαι πάντα καλά να διακονείς την επιστήμη σου.»
- Αγγελική Δασούλα
«Γιατρός λεβέντης πολύ καλός μα και ΑΝΘΡΩΠΟΣ με Α κεφαλαίο! Ο θεός να σας έχει καλά να μας κάνετε κι εμάς καλά...»
- Απόστολος Αγγελόπουλος
«Έχω κλείσει ένα χρόνο από την επέμβαση είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Σας συστήνω το ιατρό ανεπιφύλακτα γιατί είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος. Σας ευχαριστώ ιατρέ.»
- Λαδά Αθανασία
«Εξαιρετικός επιστήμονας και συγκροτημένος άνθρωπος. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι λεπτολόγος και αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι κάνει το καλύτερο για τον ασθενή του. Συγχαρητήρια κ. Λαμπίδη.»
- Χρήστος Ρουμελιώτης
«Άριστη πρωτοβουλία. Επιστήμονες του δικού σου κύρους είναι βέβαιο ότι θα έχουν θεαματικά αποτελέσματα και θα προσφέρουν στον πάσχοντα άνθρωπο και όχι μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες!»
- Νίκος Ζώης
«Ο κ. Λαμπίδης είναι κατά τη γνώμη μου ένας εξαιρετικός επιστήμονας ο οποίος διακρίνεται για τις εξειδικευμένες γνώσεις του και το ήθος του. Εύχομαι να υπήρχαν πολλοί άλλοι επιστήμονες που να μιμηθούν το παραδειγμά του και να παντρέψουν τις γνώσεις τους με αυτή τη μοναδική ανθρωπία που χαρακτηρίζει αυτόν και ολόκληρη την οικογενειά του. Φιλικός, καταρτισμένος και έμπιστος επιστήμονας ικανός να ακούσει, να στηρίξει, να εμψυχώσει και να λύσει το προβλημά σου άμεσα και αποτελεσματικά! Γιατρέ, σας εύχομαι να είστε πάντα καλά και να προσφέρετε στους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη!»
- Βαρβάρα Τοτόμη
«Με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Έδωσε λύση εκεί που άλλοι μου έκοψαν κάθε ελπίδα… Η χαρά μου απερίγραπτη, ειμαι ευγνώμων και τον ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι υπέροχος γιατρός μα πανω απ’ολα άνθρωπος… Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Τον λατρεύω απλά…»
- Νικόλ Νεκταρία Μουτσάι
«Tέσσερα χειρουργεία στα χέρια μαζι του. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ! ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!»
- Κική Μελιανού
«Σωστός γιατρός. Κοντά στον ασθενή!»
- Τζένη Σπανού
«Σεβασμός στον άνθρωπο και στην πάθηση του, εμπειρία παράλληλα με ανθρωπιά και ειλικρίνεια είναι οι χαρακτηρισμοί που μπορώ να δώσω για τον κ. Λαμπίδη. Από τους καλύτερους ιατρούς!»
- Κατερίνα Ζαρογιάννη
«Είχα φλεβίτιδα και στα δύο πόδια σε προχωρημένο στάδιο. Βρήκα το κ. Λαμπίδη με προσωπική έρευνα μέσω διαδικτύου διασταυρώνοντας περαιτέρω τις πληροφορίες αυτές. Ο γιατρός διαθέτει τη γνώση, εμπειρία αλλά και τον τρόπο να κερδίζει την εμπιστοσύνη του ασθενή. Η θεραπεία του έδωσε άμεση λύση στο πρόβλημά μου ενώ είχα ενημερωθεί πλήρως από τον γιατρό για όλα τα στάδιά της. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μου δημιούργησε την εντύπωση ότι με άψογο τρόπο μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αγγειολογικό πρόβλημα όπως το δικό μου.»
- Χαρίκλεια Λώλη
«Οι φλέβες μου ήταν πολύ διογκωμένες σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω. Πονούσα πολύ, τα πόδια μου πρήζονταν ενώ πάθαινα και θρομβώσεις. Έπρεπε να βρω λύση. Τον γιατρό, μου τον σύστησε μία φίλη μου και τον συμβουλεύτηκα για να λύσω το πρόβλημά μου. Ήταν τέλειος γιατρός. Πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός. Μου έκανε τέλεια δουλειά και δεν αναγνωρίζω πλέον τα πόδια μου. Θα τον σύστηνα με όλη μου την καρδιά. Δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω.»
- Μαλαμάκη Βλάχου
«Είχαμε άψογη συνεργασία καθόλη την διάρκεια της διαδικασίας. Ανθρώπινος, ευγενικός, επαγγελματίας. Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι τέλεια! Σε κανένα σημέιο δεν φοβήθηκα και ένιωσα πως ο γιατρός νοιάζεται πραγματικά για μενα.»
- Ιωάννης Τακτικός
«Είχα κιρσούς στα πόδια μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση με Laser από τον κ. Λαμπίδη. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ ζεστός άνθρωπος. Η θεραπεία είναι πολύ πιο απλή από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Τον έχω συστήσει ήδη σε άλλους ασθενείς με παρόμοιο πρόβλημα. Τον εμπιστεύομαι γιατί ότι μου περιέγραψε, αυτό και έγινε. Χωρίς να με αγχώσει.»
- Αλεξία Πετώνη

Με περισσότερες από 4,307 επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις και 25 χρόνια εμπειρίας, ο αγγειοχειουργός κ. Λαμπίδης σας εγγυάται ένα άρτιο κλινικό και αισθητικό αποτέλεσμα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος Λαμπίδης Κωνσταντίνος
kathimerini
mega
epsilon
iygeia 1
onmed logo
Δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

Προγραμματίστε μία επίσκεψη μαζί μας!

Δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες που μπορείτε να μας επισκεφθείτε.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Scroll to Top

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.