Σκληροθεραπεία

Απαλλαγείτε από ευρυαγγείες, εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα.
Προγραμματίστε μία επίσκεψη μαζί μας!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Vein Therapy

Με περισσότερες από 4123 επιτυχείς επεμβάσεις και περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας ο αγγειοχειρουργός Dr. Κωνσταντίνος Λαμπίδης και η ομάδα του σας εγγυάται ένα άρτιο κλινικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ βίντεο μαρτυρίες από ασθενείς που μας εμπιστεύτηκαν.

Η θεραπεία των ευρυαγγειών με Σκληροθεραπεία ποτελεί την πιο συχνή αλλά και αποτελεσματική αντιμετώπιση των ευρυαγγειών.

Περιλαμβάνει την έγχυση με λεπτή βελόνα ενός ειδικού φαρμάκου σε διάφορες πυκνότητες μέσα στις ευρυαγγείες (ανάλογα με το μέγεθός τους) το οποίο προκαλεί έναν ερεθισμό εσωτερικά στο τοίχωμά τους.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την προοδευτική σύγκλειση και απόφραξή τους και τελικά την οριστική εξαφάνισή τους.

Με τη μικροσκληροθεραπεία,  κατά την οποία χρησιμοποιούνται ειδικοί μεγενθυντικοί φακοί και οι πλέον λεπτές βελόνες, μπορούν να αντιμετωπισθούν ακόμη και πολύ λεπτές ευρυαγγείες με ανώδυνο σχεδόν τρόπο.

Η (μικρο) σκληροθεραπεία εφαρμόζεται σε συνεδρίες κάθε μία από τις οποίες διαρκεί 45-50 λεπτά.

Σε κάθε συνεδρία αντιμετωπίζονται διαδοχικά πολλές ευρυαγγείες. Μερικές από αυτές μπορεί να χρειασθούν περισσότερες από μία θεραπείες προκειμένου να κλείσουν αποτελεσματικά.

Συνήθως απαιτούνται 3-5 συνεδρίες ανάλογα βέβαια και από τον αριθμό των ευρυαγγειών που διενεργούνται με συχνότητα 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα.

Aγγειοχειρουργός Κωνσταντίνος Λαμπίδης

Μετά από κάθε συνεδρία συνιστάται η χρήση ελαστικής κάλτσας ή καλσόν για μία εβδομάδα τουλάχιστον κάτι που εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα.

- Dr. Κωνσταντίνος Λαμπίδης

Σκληροθεραπεία - Αγγειοχειρουργός

Οταν εφαρμόζεται σωστά και από έμπειρους ιατρούς η σκληροθεραπεία αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο που μπορεί να εξαλείψει τις ευρυαγγείες σε ποσοστό έως και 95% κάτι που αποτελεί πολύ σημαντική αισθητική βελτίωση των ποδιών.

Οι επιπλοκές της σκληροθεραπείας σε εμπειρα χέρια είναι σπάνιες αν και υπαρκτές.

Εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το είδος του φαρμάκου που χρησιμοποιείται, από την πυκνότητά του που επιλέγεται για κάθε ευρυαγγεία, από την εφαρμογή της μεθόδου από την χρήση ελαστικής κάλτσας αλλά και από άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στην λίστα μας!

Ενημερωθείτε για θέματα υγείας καθώς και νέα μας.

Δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

Προγραμματίστε μία επίσκεψη μαζί μας!

Δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες που μπορείτε να μας επισκεφθείτε.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.